GRAN ACTUACIÓ DEL TENNIS CATALÀ A LA PROVA DEL RAFA NADAL TOUR DEL RCTB1899

El RCTB1899, ha estat seu aquests dies de la primera prova de l’any 2018 del Rafa Nadal Tour amb participació d’un bon nombre de jugadors i jugadores del tennis català, amb molt bons resultats.

Fins a 5 dels 8 finalistes de la Prova, de categoria S12 i S14, han estat jugadors membres del #teamCAT dels Centres de Referència de la FCT, el que demostra la bona feina per part dels clubs ens les seves escoles de tennis base i de competició.

En categoria S12 masculina, el tennista de les terres de l’Ebre Roger Pasqual ( RCTB1899 ), va ser una de les grans sorpreses del Torneig, ja que va arribar a la final superant als caps de sèrie 2 i 3 en quarts i semifinals. En la final, en Roger va perdre davant el madrileny Martin Landaluce.

En categoria S14 masculina, final catalana la disputada entre Gerard Campaña ( RC Polo ) i Alex Padró ( CT Barcino ), caps de sèrie 5 i 6 respectivament i amb victòria pel tennista del RC de Polo per 61 63

Finalment, en categoria S14 femenina, varem viure també una intensa final entre les dues tennistes membres del #teamCAT Victòria Jiménez ( CT Barcino )  i Laura Guberna (CE Laietà ), amb triomf per la tennista del CT Barcino per 62 64.