Garcia i Genís, campions de Catalunya Sub11

fct-campions-catalunya-sub-11-0Les pistes del GEiEG (Grup Excursionista i Esportiu Gironí) han acollit el Campionat de Catalunya Sub 11, on s’han donat cita les millors raquetes alevins de primer any.

En el quadre masculí, el guanyador va ser el jugador de Platja d’Aro, amb llicència del RCTB1899, Luis Garcia Paez, qui es va imposar en el partit definitiu al jugador del CT Andrés Gimeno, Philipp Avdeev, per 63 61. Luis Garcia es va mostrar incontestable al llarg de tot el campionat, imposant-se amb autoritat als seus contrincants a la majoria de partits disputats.

Pel que fa a les noies, el títol de campiona de Catalunya Sub 11 va ser per a la Martina Genís Salas, del CE Laietà. Martina va vèncer a la final a la tennista del RCTB1899, Carla Ferrer-Salat, per 63 63.

La competició es va dur a terme sota la organització de la secció de tennis del GEiEG i  va tenir un quadre masculí de 45 participants i un quadre femení de 32 participants. La organització encapçalada per Gemma Peris i Aleix Xicars per part del GEIEG, va rebre els elogis dels participants pel seu bon treball.

Felicitats als guanyadors i a tots els participants i al GEiEG, que han mostrat que el tennis català té un gran futur per endavant.