FINALITZA LA PROVA DE LA COPA CATALUNYA AL CT REUS MONTEROLS

Nota de Premsa i fotos: Dani Prado (CTRM)

El passat cap de setmana va finalitzar la Copa Catalunya de tennis a les instal·lacions del Club Tennis Reus Monterols. Aquest campionat es va iniciar el passat 19 de gener i hi han participat jugadors i jugadores des de benjamins fins a la categoria absoluta. Aquest any ha comptat amb la participació de 185 jugadors.

• En la categoria Infantil Masculí, Aleix Pozo (CT Tarragona) va guanyar Arnau Valls (CT Reus Monterols) per 6/0 6/2
  • En la categoria Cadet Femení, Claudia Casas (CT Tarragona) va imposar-se a Aina Miralles (CT Reus Monterols) per 2/6 6/2 7/6 (7)
  • En la categoria Cadet Masculí, Adrià Borrallo (CT Reus Monterols) va guanyar Alex Zeppa (CT Reus Monterols) per 6/3 4/6 6/4
  • En la categoria Júnior Masculí, Carles Rojas  (CE Leiatà) va guanyar Mario Ruz (CT Reus Monterols) per 7/5 6/3
  • En la categoria Absolut Femení, Sandra Ginés (CT Reus Monterols) va vèncer a Àngela Pérez (CT Reus Monterols) per 7/5 6/4

En els quadres de consolació de la categoria benjamí van quedar campions Arturo Martínez i Maria Mora.