El Tennis i Llibres es consolida

L’Open Benjamí Tennis i Llibres va coronar els seus campions després de més de dos mesos d’intensa competició a les pistes del CT Lleida. En total, el torneig va aplegar 67 tennistes que es van repartir en sis quadres diferents. En benjamí femení, la campiona va ser Celia Torrelles, guanyadora a la final davant Anna Noguero per 5-3 i 5-3; en benjamí masculí 1, el campió va ser Víctor Palomar davant Roger Dolcet (4-1 i 4-0); en benjamí masculí 2, títol per a Xavier

Maimó davant Gerard Gort (4-5, 4-2 i 10-5); en consolació femení, títol per a Carla Magrí davant Mariona Fortuny (4-0 i 4-0); en consolació mas- culí 1, títol per a Oriol Fernández davant Víctor Bosch (4-0 i 5-3); i en consolació masculí 2, tí- tol per a Daniel Gros davant Joan Esquerda (5-3 i 4-0).

Destacar el suport rebut per part de la Llibreria Caselles, que ha regalat un llibre a cada participant.