EL TENNIS CATALÀ TRIOMFA AL CAMPIONAT D’ESPANYA ALEVÍ

Aquesta darrera setmana, el Club Casino Industrial i Mercantil de Pontevedra, ha acollit el Campionat d’Espanya en categoria aleví. Un campionat on el paper dels tennistes del tennis català ha estat molt destacat.

En categoria femenina, Martina i Jana Genís, del CE Laietà, es varen proclamar sotscampiones d’Espanya de dobles. Després d’un gran campionat, es van veure superades en la final, després d’un disputat i emocionat supertibreak, per la parella Ramós/Verdú per 6/2 4/6 (10/8). Destacar, en el quadre individual, el torneig de Martina Genis  i de Carla Ferrer-Salat ( RCTB1899), que varen ser eliminades en la ronda de quarts de final, el que les situa entre les millors 16 jugadores de la categoria.

En categoria masculina, el gran triomfador va ser el tennista de les terres de l’Ebre Roger Pascual ( RCTB1899). Pascual, que partia com a tercer cap de sèrie en el quadre individual, es va proclamar campió d’Espanya superant en la final al primer cap de sèrie, Martín Landaluce, per 6/4 7/5.

A més a més, Pascual es va proclamar també campió d’Espanya en el quadre de dobles. L’ampostí,  fent parella amb Rafael Segado, es van imposar a Llorens/Munk per 6/4 6/2.