DISPUTADES LES FINALS DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL “TROFEU MANUEL ALONSO”

El CT Andrés Gimeno ha estat aquest dissabte 27 de maig, l’escenari de les finals individuals del Campionat de Catalunya Infantil “Trofeu Manuel Alonso”.

El Campionat, que s’iniciava el passat 22 d’abril, te pendent encara la disputa de les finals de dobles.

En el quadre masculí, el Campió ha estat Adrià Pratdepàdua, de l’Escola del Club Tennis Mataró, que, superava en la final al tennista del CT Tarragona Pol del Castillo, per 75 62.

Pratdepàdua, que partia com a cap de sèrie número 7, va realitzar un Torneig molt sòlid, i arribava a la final després de guanyar en semifinals a Alex Padró, una de les grans sensacions del torneig, i que va deixar en el camí a favorits com Luis Utrilla i Alex Rull.

Per la seva banda, Pol del Castillo, que partia com a tercer favorit, arribava a la final superant 63 61 a Marc Ros, que havia derrotat en la ronda de quarts al cap de sèrie número 1 David Naharro.

En el quadre femení, la campiona ha estat Victòria Jiménez, del CT Barcino, superant en la final a la tennista del CT Reus Monterols i cap de sèrie número 1 Leyre Fernandez per 62 64.

Jiménez arribava a la final superant en rondes prèvies a Claudia de la Heras ( cap de sèrie número 2 ) o Claudia Borbon ( cap de sèrie número 4 ) entre d’altres.

Per la seva banda la primera cap de sèrie i gran favorita, Leyre Fernandez, complia els pronòstics i es plantava a la gran final després de guanyar en semifinals a la tercera cap de sèrie, Laura Garcia, en una disputat partit per  76(3) 46 61.

La competició de dobles, va coronar la parella Naharro/Padró en categoria femenina i la parella Borbón/Garcia en categoria femenina.

Naharro/Padró van superar la parella Agustin/Toja 6/4 6/3 mentre que Borbón/Garcia feien el propi amb Cortal/Miret per 6/3 7/6(5)